Entos AB ny återförsäljare

September 25, 2006

News

SpamDrain hälsar Entos AB välkommen som auktoriserad SpamDrain-återförsäljare. Entos kommer rekommendera SpamDrain till sina kunder och samarbetspartners.

Entos AB är ett internetföretag som hjälper användare med bland annat domänregistrering, webbhotellösningar samt enklare och mer avancerad webbproduktion. Webbhotellverksamheten rymmer idag ca 300 kunder.

Läs mer på www.entos.se

2020 filtering stats

It is already 2021 and 2020 is finally (or not) over. It has become a good tradition to look back on the year that’s passed and provide you with annual spam filtering stats. Let’s have a quick look on the … Continue reading

New Android app released!

This day has come! A new version of the Spamdrain Android app is released and ready to be downloaded in Google Play. The latest version is 4.0.3-1002. The most important fixes and improvements in the latest release: Night mode: Fresh … Continue reading