Planerade driftstörningar måndag 13 juni

June 13, 2005

News

Måndagen den 13 juni kommer vi att göra uppdateringar som kräver att vi stänger ner tjänsten en kortare stund. Det kan därför uppstå vissa driftstörningar mellan kl 18.00 – 19.00 denna dag. Om allt går som det ska kommer avrottet inte bli längre än några minuter.

How Spamdrain blocks phishing messages.

Phishing topic is widely discussed in digital world and of course it was mentioned in our posts previously. Here we just want to refresh some crucial points and explain what Spamdrain does to help you stay safe in terms of … Continue reading

Spamdrain subscription: renewal methods & options

In this article we will talk about payment methods and options you may use to renew your subscriptions with Spamdrain. Payment options we offerAs you may already know from our helpdesk article there are several options for you to pay … Continue reading