Planerade driftstörningar måndag 13 juni

June 13, 2005

News

Måndagen den 13 juni kommer vi att göra uppdateringar som kräver att vi stänger ner tjänsten en kortare stund. Det kan därför uppstå vissa driftstörningar mellan kl 18.00 – 19.00 denna dag. Om allt går som det ska kommer avrottet inte bli längre än några minuter.

2020 filtering stats

It is already 2021 and 2020 is finally (or not) over. It has become a good tradition to look back on the year that’s passed and provide you with annual spam filtering stats. Let’s have a quick look on the … Continue reading

New Android app released!

This day has come! A new version of the Spamdrain Android app is released and ready to be downloaded in Google Play. The latest version is 4.0.3-1002. The most important fixes and improvements in the latest release: Night mode: Fresh … Continue reading