Vinnaren av resan utsedd – 1 744 041 spam blockerade

June 16, 2006

News

Efter att många har försökt att gissa antalet spam som SpamDrain lyckats att blockera fram till och med 2006-05-31 har vi äntligen kommit fram till det rätta svaret och även utsett en vinnare. Läs mer på tävlingssidan.

2020 filtering stats

It is already 2021 and 2020 is finally (or not) over. It has become a good tradition to look back on the year that’s passed and provide you with annual spam filtering stats. Let’s have a quick look on the … Continue reading

New Android app released!

This day has come! A new version of the Spamdrain Android app is released and ready to be downloaded in Google Play. The latest version is 4.0.3-1002. The most important fixes and improvements in the latest release: Night mode: Fresh … Continue reading