Nätfiskeattack mot Mobileme-användare

August 12, 2008

Anti-spamNewsSpamSpam filterSpam filtering

IDG skriver:


Flera användare av Apples e-posttjänst Mobileme har rapporterat att de fått e-postmeddelanden som utger sig komma från Apple där mottagaren uppmanas att uppdatera sitt kreditkortsnummer.

Läs hela nyheten hos IDG

2020 filtering stats

It is already 2021 and 2020 is finally (or not) over. It has become a good tradition to look back on the year that’s passed and provide you with annual spam filtering stats. Let’s have a quick look on the … Continue reading

New Android app released!

This day has come! A new version of the Spamdrain Android app is released and ready to be downloaded in Google Play. The latest version is 4.0.3-1002. The most important fixes and improvements in the latest release: Night mode: Fresh … Continue reading