10 smarta tips som förebygger skräppost

September 3, 2008

Anti-spamNewsSpamSpam filterSpam filtering

IDG skriver:


Få är de personer som kan säga att de inte har fått ägna tid åt utrensning av oönskad reklam eller liknande budskap i sin e-postlåda.

Läs hela nyheten hos IDG

2020 filtering stats

It is already 2021 and 2020 is finally (or not) over. It has become a good tradition to look back on the year that’s passed and provide you with annual spam filtering stats. Let’s have a quick look on the … Continue reading

New Android app released!

This day has come! A new version of the Spamdrain Android app is released and ready to be downloaded in Google Play. The latest version is 4.0.3-1002. The most important fixes and improvements in the latest release: Night mode: Fresh … Continue reading